El passat 26 d’octubre es va celebrar la Nit d’Ànimes al parc de Sant Martí, justament al costat de Ca l’Arnò.

Els i les joves del projecte JO+VE van participar realitzant diferents tallers on podies pintar màscares terrorífiques, fer uns fantasmes genials o bé jugar a diferents jocs d’endevinalles o punteria.

Cal dir que estem molt contents amb la participació de les dinamitzacions i va ser una tarda fantàstica!

Tot i així, cal destacar que no hauria pogut ser una tarda terrorífica sense la participació dels diferents equipaments infantils del territori, el quals van realitzar unes fantàstiques carpes terrorífiques on podien endinsar-te dins el món dels monstres i les mutacions tòxiques.

 

Aquí us deixem els vídeos promocionals de l’activitat que van realitzar els i les joves del projecte JO+VE!

2018-12-28T12:31:19+00:00